PropertyValue
opmo:account
is sioc:container_of of
sioc:content
  • El delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté, i els directors territorials d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Xavier Vicens, i Innovació, Universitats i Empresa, Àngel Xifré,han rebut avui als distingits amb els premis CARTAVI i els Guardons del Turisme de Catalunya.

    \n\n\n
    Els premiats del Camp de Tarragona amb els Guardons del Turisme són l’empresari de la Costa Daurada Indaleci Salas i Graset, que va rebre una Medalla Turística, i el Gaudí Centre de Reus, que va ser reconegut pel Govern de la Generalitat amb un Diploma Turístic. Per altra banda, el restaurant Al costat del Museu del Vendrell va guanyar un tercer premi del concurs CARTAVI.
    A l’acte d’avui hi han assistit l’empresari Indaleci Salas;el director del Gaudí Centre Reus, Josep M. Cabré; la regidora de Comerç i Promoció de Reus, Martina Garcia, la regidora de Turisme del Vendrell, Àngels Turdiu, i el gerent del restaurant Al costat del Museu, Santi Medina.\n\n\n\n\n\n\n\n
    \n
    PREMIS CARTAVI
    Una bona carta de vins és un dels elements essencials d’un bon restaurant. Per aquest motiu i per premiar aquells establiments que compten amb una àmplia i acurada presència de vins catalans, per tercer any consecutiu es van lliurar els premis CARTAVI. En aquesta edició s’han premiat gairebé 20 restaurants de tot Catalunya entre els 500 que s’hi havia presentat.
    La iniciativa CARTAVÍ està organitzada per l’Associació Vinícola Catalana i la Unió Vinícola del Penedès, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Sumillers i compta amb el patrocini de l’INCAVI, la Direcció General de Comerç, així com les Denominacions d’Origen Penedès, Catalunya i Pla de Bages.\n\n\n
    L’acte de lliurament dels premis CARTAVI es va celebrar el 23 de novembre al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona, i va ser presidit pel conseller d’Agricultura, Joaquim Llena.
    Al Costat del Museu (tercer premi del concurs CARTAVI)\n\n
    És un restaurant situat al nucli històric del Vendrell, al costat mateix del Museu Deu Font i a uns 50 metres de la Casa Museu Pau Casals i la Casa Museu Àngel Guimerà. L'establiment destaca per un celler amb un centenar de referències seleccionades de diverses Denominacions d’Origen del país, donant sempre preferència als vins de la zona. Les seves especialitats gastronòmiques són les fondues de formatge, de carn, de marisc i fins i tot de xocolata.\n\n\n\n\n\n\n
    GUARDONS DEL TURISME\n\n\n
    La Generalitat de Catalunya reconeix anualment amb els Guardons del Turisme professionals, empreses i entitats del sector que, amb el seu esforç, han contribuït al desenvolupament del turisme a Catalunya. En l’edició d’enguany el govern català ha atorgat 22 guardons: 2 guardons d’honor, 10 medalles turístiques, i 10 diplomes turístics. El guardons es van lliurar el 3 de desembre al Palau de la Generalitat en un acte presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla.
    Medalles Turístiques
    El Departament d’Innovació, Universitats i Empresa reconeix amb les Medalles del Turisme Catalunya 10 empresaris del sector, per la seva dedicació i esforç continuat a favor del turisme català.
    Indaleci Salas i Graset (Medalla Turística)\n\n
    Reconeixement a una persona que amb el seu lideratge, esforç i dedicació ha conduit una empresa de caràcter familiar -Insagra Uno, SL- a la promoció del turisme de la Costa Daurada, amb una imatge de qualitat de les instal·lacions i dels serveis turístics que hi ofereix. Indaleci Salas obre l’any 1999 un hotel de 4 estrelles a La Pineda que es va ampliar amb un annex amb 200 habitacions més l’any 2001. Cal remarcar la seva cura en la qualitat de les instal·lacions i els serveis al seus clients, la seva preocupació per a la innovació i l’obertura de nous mercats, entre els qual destaquen l’especialització en el mercat rus i la clientela d’alt poder adquisitiu. La culminació, de moment, de la seva trajectòria i dels seus reptes empresarials, és la recent inauguració del primer hotel de 5 estrelles, amb 102 habitacions per al turisme de sol i platja a la Costa Daurada.
    Diplomes Turístics
    La Generalitat atorga els Diplomes Turístics de Catalunya a 10 empreses i entitats del sector, per la seva tasca en favor del turisme.
    Gaudí Centre Reus (Diploma Turístic)\n\n
    Situat en ple centre històric i comercial de la ciutat de Reus, el Gaudí Centre és un centre d’interpretació amb 1200m2 d’exposició permanent el qual permet, al públic de totes les edats, entendre de forma didàctica els secrets de l’obra d’Antoni Gaudí. En aquest dos anys ha esdevingut el principal atractiu turístic de la ciutat i actua com a element dinamitzador de l’economia local, especialment en els sectors del comerç, la restauració i l’hoteleria. El Centre ha estat una iniciativa de l’Ajuntament de Reus i del seu Patronat de Turisme i Comerç.
sioc:created_at
  • 2009-12-09 21:43:37
is sioc:creator_of of
is opmo:effect of
sioc:has_container
sioc:has_creator
opmo:pname
  • http://lacomunidad.elpais.com/ramon-costa/2009/12/9/el-delegat-del-govern-tarragona-ofereix-recepcio-als (xsd:anyURI)
sioc:title
  • El delegat del Govern a Tarragona ofereix una recepció als distingits amb els Guardons del Turisme de Catalunya i els premis CARTAVI
rdf:type

Metadata

Anon_0  
expand all