PropertyValue
opmo:account
is sioc:container_of of
sioc:content
  • L'Ajuntament del Vendrell ha rebut una comunicació del Ministerio de Medio Ambiente, Medio Rural y Marino d’Espanya, en què s'informa que es prorroga tres anys la veda a la Reserva Marina de la Masia Blanca.
    \n\nL'alcalde Benet Jane hissant la Bandera Blava a la Platja de Commarruga just davant de la Masia Blanca l'estiu passat\n\n\n
    L'alcalde, Benet Jané, ha explicat que aquesta pròrroga és el fruit dels contactes continus que s'han mantingut amb el Ministeri davant la possibilitat de perdre aquesta protecció a causa del projecte de remodelació del port de Coma-ruga. \n\nLa decisió s'ha pres després que la Generalitat ha fet arribar tots els documents necessaris per justificar la no-afectació d'aquest projecte a la reserva.
    \n\n\n\n\n\n
    La regidora de Turisme, Àngels Turdiu, ha destacat que aquesta continuïtat de la protecció de la Reserva Marina permetrà seguir desenvolupant l'activitat de l'snorkel (busseig en superfície), un dels grans atractius turístics del municipi que es va iniciar a l'estiu del 2008 i que compta amb uns 1.000 usuaris per temporada.\n\n\nRamon Costa \n
    \n
sioc:created_at
  • 2010-01-28 10:13:22
is sioc:creator_of of
is opmo:effect of
sioc:has_container
sioc:has_creator
opmo:pname
  • http://lacomunidad.elpais.com/ramon-costa/2010/1/28/es-prorroga-veda-la-reserva-marina-la-masia-blanca-al (xsd:anyURI)
sioc:title
  • Es prorroga la veda a la Reserva Marina de la Masia Blanca al Vendrell
rdf:type

Metadata

Anon_0  
expand all